اصطلاح «PoE» به معنای «ارسال توان الکتریکی روی کابل اترنت»، یکی از روشهایی است که میتوانید برای تامین برق و اتصال به اینترنت از آن استفاده کنید. دوربینهای PoE از یک کابل اترنت برای دریافت برق و انتقال دادهها استفاده میکنند که هم نصب آن را ساده کرده و هم هزینههای سیمکشی را کاهش میدهد.
اگر به استفاده از دوربین مداربسته POE فکر میکنید، در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با این سیستم و امکانات آن آشنا کنیم.
فناوری PoE چیست؟
قبل از فناوری PoE، هر دستگاهی که به اینترنت یا شبکه LAN متصل میشد، برای کار کردن به دو کابل نیاز داشت: یک کابل اترنت برای انتقال دادهها و یک کابل برق برای انتقال جریان الکتریکی به دستگاه.
فناوری PoE به جای دو کابل، از یک «کابل اترنت زوج سیم به هم تابیده»، برای هر دو مورد انتقال داده و برق، استفاده میکند. از آنجایی که شما به جای دو کابل فقط به یک کابل نیاز دارید، فناوری PoE میتواند تا حد زیادی، میزان زیرساخت سازمان را سادهتر کند.
بنابراین به یاد داشته باشید که تمامی تجهیزاتی که دارای استاندارد POE هستند میتوانند برق و توان مصرفی خود را از طریق کابل شبکه دریافت کنند و دیگر نیاز به آداپتور و کابل برق نخواهند داشت. انواع دوربین مداربسته کوچک و بزرگ میتوانند از این قابلیت پشتیبانی کنند.
دوربین مداربسته POE چیست؟
با توجه به بخشهای قبلی مقاله، با فناوری PoE آشنا شدیم. حالا باید به این نکته اشاره کنیم که دوربین مداربسته PoE، این قابلیت را دارد که از ارسال توان الکتریکی روی کابل اترنت استفاده کند. یعنی برای دریافت برق و ارسال دادهها، فقط از یک کابل استفاده میکند. این نوع اتصال، یک انتخاب عالی برای سازمانهایی است که دارای دوربینهای امنیتی متعدد هستند.
روشهای قدیمیتر دوربین مدار بسته و برخی از سیستمهای امنیتی ویدئویی بر مبنای پروتکل اینترنت (IP) برای عملکرد به دو کابل جداگانه نیاز دارند. یکی برای ارسال برق و دیگری برای انتقال دادههای ضبط شده.
مزایای دوربینهای مداربسته PoE
دوربینهای مداربسته PoE مزایای عملی زیادی برای نصب، نگهداری و عملکرد دوربین امنیتی شما فراهم میکند. در این قسمت از مقاله به این مزایا میپردازیم:
انعطاف پذیری بیشتر
از آنجایی که سیستمهای دوربین PoE انرژی خود را از طریق کابل اترنت دریافت میکنند، نیازی به نصب آنها در نزدیکی پریزهای برق نیست. این به شما گزینههای بسیار بیشتری برای محل نصب دوربینها میدهد. هر زمانی هم که نیاز بود تا دوربینها را بردارید یا به مکان جدیدی منتقل کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کابل اترنت را جابجا کنید.
کاهش نیاز به تعمیر و نگهداری
با کاهش میزان کابلکشی و سیستم سختافزاری، تعمیر و نگهداری بسیار کمتری نسبت به یک سیستم سنتی وجود خواهد داشت.
هزینه نصب کمتر
از آنجایی که دوربینهای PoE تنها به یک کابل برای تامین برق و اینترنت نیاز دارند، هزینه نصب بسیار پایینتر از گزینههای سنتی است.
مقیاس پذیری بهتر
نصب دوربینهای تحت شبکه PoE سریعتر و مقیاسپذیری آنها آسانتر از دوربینهای قدیمی با سیم برق است. در دوربینهای تحت شبکه PoE وقتی که نیاز به اضافه کردن دوربینهای مداربسته بیشتری دارید، میتوانید این کار را به سادگی با افزودن اتصالات شبکه اضافی انجام دهید. بنابراین اگر بخواهید یک سیستم دوربین مداربسته با اندازهای بزرگ و تعداد بالا راهاندازی کنید، سیستم PoE به نصب سریعتر و سادهتر شما کمک میکند.
قابلیت اطمینان تامین برق
هنگام استفاده از PoE، به جای تکیه بر آداپتورهای دیواری مختلف، یک منبع انرژی منسجم و مرکزی دارید. شما همچنین میتوانید یک منبع برق اضطراری (UPS) برای سوئیچ PoE خود ایجاد کنید تا اطمینان حاصل کنید که دوربینهای PoE حتی در صورت قطع برق هم به کار خود ادامه میدهند.
قابلیت اطمینان درباره شبکه
سیستم دوربین PoE اتصال شبکه قابل اطمینانتری را ارائه میدهد که قطع یا دچار اختلال نمیشود. اکثر سازمانها برای یک اتصال قابل اطمینان به شبکه، از سیستم PoE استفاده میکنند.
افزایش ایمنی سیستم
PoE طوری طراحی شده است که برق را به صورت ایمن و کارآمد ارائه دهد. سیستمهای دوربین مداربسته PoE برق پایدار را تضمین میکنند تا از اختلال در آن جلوگیری شود. حتی محصولات پیشرفتهتر PoE، دارای سیستمهای حفاظتی برای جلوگیری از اتصال کوتاه یا جریان بیش از حد هستند که آن را بسیار ایمنتر از سیستمهای قدیمی میکند.
انواع دوربین مداربسته PoE
دوربینهای مدار بسته PoE زیرمجموعهای از دوربینهای IP هستند، اما چندین مدل مختلف دوربین PoE وجود دارد که متناسب با نیازهای مختلف امنیتی و مدیریت ساختمان طراحی شدهاند. در این قسمت، به چند نمونه از مدلهای رایج دوربین PoE اشاره میکنیم:
دوربینهای بولت PoE
دوربینهای بولت PoE برای ضبط تصاویری با کیفیت بالا طراحی شدهاند، اگرچه این میتواند منجر به داشتن میدان دید کم در برخی مدلها شود. دوربینهای بولت PoE معمولا برای پوشش مناطق طولانی مانند راهروها و پارکینگها استفاده میشوند. بسیاری از این نوع دوربینها، دارای قابهای ضد آب و ویژگیهای مخصوص نور کم، برای استفاده در فضای باز هستند.
دوربینهای دام PoE
دوربینهای دام PoE در جایی که مدلهای بولت ممکن است با گرفتن فیلمهایی با میدان دید وسیع مشکل داشته باشند، عالی هستند. این نوع دوربینها بهتر است برای محیطهای باز و بزرگ مورد استفاده قرار گیرند. البته ممکن است به تعمیر و نگهداری بیشتری نیاز باشد، زیرا بدنه گنبدی شکل آنها باید مرتبا تمیز شوند.
دوربینهای PoE (PTZ)
هر دو مدل دام و بولت PoE، ثابت هستند، به این معنی که تصاویر فقط از یک زاویه ثابت ضبط میشوند. اما دوربینهای پی تی زد PoE علاوه بر قابلیت زوم، دارای کنترل و تنظیم دوربین در جهات مختلف (بالا، پایین و چپ و راست) هستند که کارکنان را قادر میسازد تا زاویه دید را از راه دور با استفاده از نرمافزار تخصصی به هر جهتی که میخواهند تنظیم کنند.
دوربینهای چند سنسوری PoE
دوربینهای مداربسته PoE چند سنسوری، حاوی دو یا چند حسگر تصویر هستند که برای فیلمبرداری از چندین زاویه به طور همزمان طراحی شدهاند. اگرچه این دوربینهای PoE به صورت ثابت هستند، اما سنسورهای اضافی آن میتوانند به کاهش نقاط کور کمک کنند و حتی در برخی موارد، نماهای پانورامای کاملی از مکانهای هدف، بدون نیاز به دوربینهای PTZ ارائه دهند.
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی دوربین مداربسته POE
NVR POE
در دستگاههای NVR که از قابلیت POE پشتیبانی میکنند، کافیست کابل شبکه هر دوربین را به طور مستقیم به پورت POE دستگاه NVR متصل کنید. توجه داشته باشید که برای هر دوربین باید کابلی جداگانه در نظر گرفت.
سوئیچ شبکه POE
با استفاده از سوئیچ POE میتوانید تمامی کابلها را در طول مسیر به سوئیچ وصل کرده و مجموع آن را به NVR متصل کنید. سوئیچ دارای درگاه انتقال برق است و میتوان سایر تجهیزات تحت شبکه را نیز به راحتی به آن متصل نمود.
منبع تغذیه POE یا POE Injector
این دستگاه شبیه به اسپلیتر مودم است. یک پورت آن به سوئیچ شبکه متصل شده و یک ورودی برای اتصال آداپتور دارد. خروجی این دستگاه، برق را روی کابل شبکه به سمت دستگاه مورد نظر ارسال میکند.
خدمات دوربین مدار بسته را از تیم حرفهای ما بخواهید!
شماره تماس ایده آل گستر 02181010
کلام آخر
دوربینهای مداربسته (POE) با بهرهگیری از فناوری ارسال داده و قدرت برق از طریق کابل شبکه، یک راهکار کارآمد و هوشمندانه برای نظارت و امنیت محیطهای مختلف فراهم میکنند.
این دوربینها به دلیل نصب آسان، کاهش هزینههای سیمکشی و امکان مدیریت مرکزی از طریق شبکه، در بسیاری از محیطها، از جمله ادارات، خانهها و فضاهای تجاری، به یک انتخاب برتر تبدیل شدهاند.
در صورتی که بعد از مطالعه این مقاله همچنان سوالی دارید که به آن پاسخ ندادهایم، حتما آن را در بخش نظرات برای ما ارسال کنید تا در سریعترین حالت ممکن، به سوال شما پاسخ دهیم.